Monday, May 4, 2009

Kami Juara ...


Kampar, 04 Mei - SK Sentosa, Bandar Baru Kampar muncul sebagai Johan Pertandingan Bola Sepak MSSD Kinta Selatan yang berlangsung di Padang SMK Sentosa. Dalam perlawanan akhir yang berlangsung dengan penuh debaran pasukan tuan rumah berjaya menewaskan Johan tahun lalu SK Gopeng, Jalan Ilmu melalui tendangan penalti 3-2 setelah kedua-dua pasukan terikat 0-0 apabila wisel penamat dibunyikan. Tahniah diucapkan kepada semua guru yang terlibat. Teruskan perjuangan anda.

Detik-detik gembira,


Sambutan Jubli Intan TLDM

Selamat Menyambut Hari Ulang Tahun TLDM Ke 75 kepada semua warga TLDM. kita doakan semoga Allah sentiasa melindungi dan memberkati perjuangan TLDM yang menjadi tunjang di dalam mempertahankn kedaulatan perairan maritim negara dan dapat menjalankan tugas yang diamanahkan. "Sedia Berkorban"


Teman dan keluarga sempat melapangkan masa menghadiri sambutan yang gilang gemilang itu. Alhamdulillah teman sampai awal dan tak menjadi kesulitan untuk masuk dan pulang dengan selesa. Kalau lambat macam jadi macam sahabat teman yang lain le......bagus kalau kita dapat peluang begini terutama jika dapat membawa keluarga untuk mendekati tentang TLDM. Banyak maklumat dan pengetahuan untuk dibawa pulang. Ada peluang tahu akan datang marilah kita bersama meraikannya....